my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 25 February 2012


assalamualaikum ,
dah lame ase x update bl0g neyh.. bkn ape , xde la bz sangat... juz malas nk taip jewk...
n0w ika nk cita pasal 'dia' ase nye cukup lau k0wang kenal dia dengan 'dia' xperlu la tahu sape dia k.. exactly dy my ex bf... boipren masa kt p0li.. masa tu bawu aku bawu sem 2 , dia sem 1.. mknanye aku ni seni0r dye la.. cewaaahhh seni0r beb ! ahahah

dia , aku knal dari sem satu , maknenya dh 3 tahun kte0wang kenal.. tapi masa tu ikut kan hati.. heheh... aku knal dya melalui mmbe aku , dye rumate mmbe aku... masu tuh ari jadi aku.. 16hb 3 2010.. bila bfday ni kan k0l free.. aku masa tu single , mane ade pkwe.. heheh.. bawu masuk p0li kan mlas la nk pk pkwe2 neyh.. ahah.. kte0wang2 gayut2.. dan abes mxis , celcom plak.. heheh... smpai la aku tahu bfday dy 21hb 2 2010.. kte0ang tukar2 hadiah.. masa tu tgh cuti midsem.. heheh... dye hensem sangat mase tuh., malas la nk puji.. kan kembang plak dye... heheh... smpai la kte0ang msg2 k0l2.. semakin ari semakin rapat.. 21hb 3 2010 kte0ang declare kapel..

dalam masa setahun byk dugaan yang kte0wang lalui.. banyak sangat ! masing2 baru nk blajar kenal aty budi kan.. dya baik sangat , terlalu baek untuk aku... caring , l0ving ,.. aku sendri penah pergi umah dye... pk la kan smpai sangg0p bawak aku jmpa mak ngn ayah dya... mmg masa tu dya terlalu sayangkan aku..
satu malam selepas raya tahun 2010 , aku ase aku xbleyh nk teruskan hubungan dgn dye.. dye tersangat lah baek... baek sangat.. aku mintak putus.. kte0wang smpaii situ je tapi sumpah ! aku xpenah tng0k lelaki sanggup menangis untuk aku.. heheh.. k0wang mesti nk tgk dye kan...


ni lah dye , mase nie kte0ang pergi upt0wn kt bandar perda.. time ni sweet sangat.. tapi masa skjap je... kte0wang ptus , dan terus diam.. ya , aku ngaku mmg salah aku , c0z aku yang mintak ptus masa tu , aku xnak dya menyesal kawan dengan aku.. aku neyh ase terlalu jahat disisi dye... hurmm... sampai lah awai tahun 2011 aku kna balik al0r star sbb aku practikal.. hurmm dalam hati sedeyh sangat nk tinggalkan dye.. lepaih pada tu , dalam bulan 2 dya dapat training p0lis dekat kuching , sarawak.. sedeyh sangat... jauh ! tapi xpe sabar..

setahun , setahun aku tunggu dye.. dya balik bulan 7 cuti kjap jew then kena mula keja .naseb baik dya dpt KL jew.. dekat la jugak kan.. kte0wang jumpa kejap je malam tu.. rindu sangat malam tu.. sumpah !! rindu giler !!

sampai skang tahun 2012 ~ 21hb 3 2012
annivesary kte0ang yang ke 3
ntah dya ingat ke tidak , tapi sape lah aku dalam hati dye kan.. banyak sangat lukakan hati dye.. tapi percaya masa tu xde niat pun aku nk lukakan hati dye.. keputusan aku malam tu hanyalah mengikut em0si dan perasaan yang terlalu marah.. tapi skrang dya dh bayak berubah , perubaha yang terlalu drastic sehinggakan aku sendri x b0leyh nk ikut rentak dya..
aku xtao same ade dya pempuan lain ataupun tidak.. tapi aku nk dye tahu yang menyesalh , yang nk semula dya kembali dalam hidup aku sperti dulu..
tapi adakah dy pham isi hati aku , hati dan perasaan aku !
tiada penggati dye didalam hati aku...

CINTA apabila kita dapat menerima sese0rang itu seadanya !!

dan aku terima dya seadanya...