my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 8 August 2012

Dia ~

Haippp... adess dah lame ase x update bl0g neyh , hmmm... agak bz skg neyh , yea la bila dh kje mna sempat nk update... dari entry yang lepas ika ade cite pasal PJJ ~ percintaan jarak jauh... dh lame entry tuh... ade kalau k0rang review balek.. its about LELAKI.. se0rang lelaki...

0keyh , ika penah ceta kan lelaki neyh kje TUDM, Subang ~ dan kte0wang penah kapel dh clash.. ika jgk penah clash dgn dye sbb dye ade pempuan laen... dalam entry yg lepas ika ade ceta kenape ika clash ngn dye... and now , he looking for me an said really sorry , n for sure ika akan maafkan dye.. sbb hati wanita ini tersangatlah lembut dan memudah memaafkan , dalam hati agar dye x ulang balek ape yang penah dye wat dulu... yes ! ika admit memang kte0wang jauh , tapi jauh bukan penghalan untuk kami terus berkawan... biarlah jauh dimata janji dekat dihatikan... hihhihihi..

220811 ---> 22082012 ~ annivesary kte0wang pertama.. mudah - mudahan ade jodoh diantara kami..

Ya Allah , jika dye milikku Kau dekatkanlah hati ku dengan hatinya , jika dia bukan milikku jauhkanlah hatiku dengan ketentuanMu.. sesungguhnya aku redha dengan apa yang ditentukan olehNya

awak ~ MOHD SUHASMAWI BIN ISMAIL

walaupun kite jauh , saya nk awak tahu yang saya sangat syg kn awak , dan saya harap awak xkan ulang balek kesilapan yang penah awak buat . saya maafkan awak sbb saya tahu manusia mane yang xpernah buat silap  dalam hidup.. dan jadikan kesilapan sbagai dugaan untuk masa depan kita.. dan saya nk awak sentiasa disisi saya setiap masa diwaktu susah dan senang kita...

sayang ~ appy annivesary yang pertama ! mish y0u !! sm0ga berkekalan sepertimana yang kita impikan ~ jangan kecewakan hati sayang lagi... :)

Saturday, 4 August 2012

salam ramadhan ~

salam ramadhan buat semua readers ~ hihihii...
k0rang sedar x skg dah 14 ramadhan bermakna lagi 14 hari kita raye !! yewpie ! 
bersyukur kepada Tuhan masih diberi kesempatan untuk menyambut ramadhan taun neyh ~
taun neyh ingt boleyh la berpuasa dengan family... hurrmmm , rupa2nya same je dengan 3 taun lepas , berpuasa dirantauan.. hihii.. tercampak aku dibumi kulim mencari rezeki...

exactly , abes belajar , aku terus dpt keje kt kulim sbagai account clerk kt R&Z Cosmetics , keje biase2 je tapi bleyh nk hidupkan.. gaji p0n ok ja.. boleyh la.. d0k asrama , hihihi balik zaman poli sem 1 d0k asrama .. hihihi.. tapi asrama nie bebas la.. xde la mcm d0k kt p0li dulu.. kalau cam tu jenuh la.. hehehe

 aku dh keje kt cni dh nk masuk bulan 3... sebenarnya bile dh cukup 3 bulan aku keje kt cni bru aku konfem permanent staff.. hopefully aku dpt la permanent staff.. keje kt cni relex jew , tapi mcm2 dugaan yang aku hadapi... hihihi.. xpe , anggap je dugaan masa keje... dulu masa blajar p0n byk dugaan jugak kan.. rintangan untuk kita terus maju dalam kehidupan... dan kehidupan mesti diteruskan.. anggap ni semua cabaran menempuh hari2 yang mendatang ~

jum buke puasa !!