my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 4 August 2012

salam ramadhan ~

salam ramadhan buat semua readers ~ hihihii...
k0rang sedar x skg dah 14 ramadhan bermakna lagi 14 hari kita raye !! yewpie ! 
bersyukur kepada Tuhan masih diberi kesempatan untuk menyambut ramadhan taun neyh ~
taun neyh ingt boleyh la berpuasa dengan family... hurrmmm , rupa2nya same je dengan 3 taun lepas , berpuasa dirantauan.. hihii.. tercampak aku dibumi kulim mencari rezeki...

exactly , abes belajar , aku terus dpt keje kt kulim sbagai account clerk kt R&Z Cosmetics , keje biase2 je tapi bleyh nk hidupkan.. gaji p0n ok ja.. boleyh la.. d0k asrama , hihihi balik zaman poli sem 1 d0k asrama .. hihihi.. tapi asrama nie bebas la.. xde la mcm d0k kt p0li dulu.. kalau cam tu jenuh la.. hehehe

 aku dh keje kt cni dh nk masuk bulan 3... sebenarnya bile dh cukup 3 bulan aku keje kt cni bru aku konfem permanent staff.. hopefully aku dpt la permanent staff.. keje kt cni relex jew , tapi mcm2 dugaan yang aku hadapi... hihihi.. xpe , anggap je dugaan masa keje... dulu masa blajar p0n byk dugaan jugak kan.. rintangan untuk kita terus maju dalam kehidupan... dan kehidupan mesti diteruskan.. anggap ni semua cabaran menempuh hari2 yang mendatang ~

jum buke puasa !!

No comments:

Post a Comment