my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 11 August 2011

mama n abah!!

hyoe kowang...sowi la dh lame x update blog..bukan bz...sja malas nk menaip..dok layan fb jew la niehh....huhuhu....blog nie jarang lah nk update....but t0day iqa nk update pasal puasa...n mama iqa...huahua...masuk ari ni ade hari ke12 kita berpuasa kan..
walaupun dekat,tapi iqa balik umah pun time cuti sambut puasa ari tu...tu pun xsempat nk berbuka skali...sedeyh sgt...rindunya nk swuh mama masak ayam fav iqa,air oren....huahua...rindu sangat...espcially at budak gem0k, sape lagi lau bukan adik iqa...rindunya nk gaduh2 ngn budak gem0k tu...huhuh...

adik : awk tunggu angah eik..nnt kte berbuka skali taw....

dok umah sewa..lumrah la..mkan ke xmakan ke xde sape nk pedulik pun...makan ape pun xde sape nk kesah kan...but still terasa berbuka ramai2 dengan housemate2...iqa jarang g bazar...ntah la mmg dari dulu iqa xsuka g tmpt org2 ramai...masuk ari ke12 nie...baru skali iqa g bazar..tu pun 1st day ari tu...tu pun xde beli ape pun...

terasanye cam ank perantauan..haha...'menuntut ilmu adalah wajib' ahah..tagline nk sedap kan hati...iqa start cuti 25...ntah bile la sempat nk berbuka dengan family....berbuka dengan mama, dengan abah, dengan budak gemok...adoii...windunya....

mama : angah windu sgt kt mama....nnt angah balik masak sedap2 k...

huhu...iqa mmg mudah appy tp bile sedeyh kt dalam hati jewk...untuk ape nk crita lau nk tagih simpati org jew....kuatkan ati...set dalam mind yg kita b0leh...bile org lain kenapa kita xboley??
yang penting iqa dapat balik raya...puasa xpe...hihi...walaupun kulim dengan alor star dekat tapi iqa memeng jarang balik...hahah...

k lah korang, iqa stop kt cni dulu yea...nk g mandi nk g berbuka...ntah ari ni xtawu lagi berbuka ape...huhu..ape pun kowang.,,jgn sedeyh taw walapun kte jauh dengan family....

mama ngn abah!! windu sangat.......

No comments:

Post a Comment