my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 11 October 2011

kawan adalah segalanya !!

assalamualaikum..sori la ye dh lame ika xupdate blog neyh...bukan ape kang ni bz cket banyak benda nk kena settle..mini projek , assignment , test ! huhh! kdg2 bleyh tensi0n taw ngn semua2 nie..kadang2 terpikir bila la semua ni nk berakhir...byk gile masalah skang nie...disaat diri dilanda sgala masalah..sape la ade disisi untuk tenangkan diri ini... hurmm!!!

KAWAN~~KAWAN ADALAH SEGALANYA
Pada aku kawan adalah sgalanya..kawan penting lagi dari pkwe becoz aku knal kawan dari pkwe,,bytheway aku single! juz nk cerita pasal kawan.. di mana kawan saat kta perlukan dia disisi?? ade ke dya disisi kite disaat ini?? kadang2 kawan pon..... hurmm..nothing t0 say la...ika xnk saketkan aty mna2 pihak...but bila aty dah tersentap mcm bleyh pk kn...

ika xde gaduh sgt ngn mmbe2 ika..mybe ade ciket yg misunderstanding... yew la.., xsemua manusia perfect.. tp xperlu smpai 'remove' frenz Fb itu dh nmpk sgt awk dh benci sy...juz sy nk ckp kt awk...
- ingatlah sape yg t0l0ng awk disaat awk susah
- sape yg sejukkan aty awk tika awk tgh gelisah
- bila awk keseorangan sape yg temani awk
- sape yg ade dgn awk bila tgh sunyi
cuk0p la itu sja awk ingt... bkn niat sy nk mengungkit , sy nk awk tawu je..
then , pasal status kt fb tuh , bukan niat nk ckp kt awk pon.. yea , ika admit tu salah ika..tp xde niat pon nk ckp cam tu...cuma tersentap je... tp xsangka smpai nk remove frenz dalam FB...
by the way awk...
'thanx sgt2 coz remove sy'
xpe sy xmintak simpati pun dari awk..juz sy sedeyh sy hilang kawan cam awk...
sy tgk awk bahagie jew kn...
semoga bahagie yew kawan..:))
ika doakan utk awk jgk... thanx sbb sudi jadi kawan saya selama 2 taun... walau sekjap tapi ase mcm2 dh kte lalui...xpe2 sy xharap pape pun juz nk awk jaga diri bebaik ye kawan...

k larh bye... :))

No comments:

Post a Comment