my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 31 October 2011

~K.A.W.A.N~

hai... assalamualaik0m s0ri la..dh lame kn iqa x update bl0g..hurmm skang bz sgt...nk final lah..ape agy ! mcm2 nk kna buat... asgnment , kuiz , tut0rial , test..hurm ! banyak sangat keje..
maaf yew smua..ahaha ayat nk sedeyh jew an.. skang mmg sedeyh,.. sedeyh sangat2.. my entry kali nie pasal KAWAN .. pada iqa apep0wn yg terjadi kawan still imp0rtant dlm kehidupan iqa..
iqa x sangka benda cam nie jadi kt diri iqa.. iqa TERSEPIT 'awak' dan 'dia' tetap kawan sy..please dun make me crying becoz both of u... saat ni iqa sedeyh sangat... iqa xnak kehilangan dua2..dua2 kawan iqa..

BERRY : kawan saya sejak dari sem 2 lagi.. apepun dy tetap kawan saya..susah senang senyum tangis kami berdua.. awk yang terbaek..

ADEQ SARAH : awak kawan yang paling sp0rting yang sy kenal.. awak kawan yang sangat appy g0 lucky

BERRY + ADEQ SARAH ~~ korang , korang tetap kawan iqa.. please jangan wat saya mcm nie... saya tersepit sangat... saya nk awk berdua kawan saya... saya xnk pon khilangan slah sorang dari korang.. kalau salah sy saya mintak maaf.. fahami jgak situasi saya yew kowang.. kowang TETAP KAWAN SAYA !!!

for BERRY

maafkan saya awk,. xde niat pon nk lukakan aty awk dengan cara sya... saya tawu awk mesty sentapkan dgn cara...semua orang ckp sy perampas KAWAN.. ya allah awk, awk tetap kawan sy.dan sy xpnah lupa awk.. ciket p0n x ! sy nk awk faham keadaan sy.. awk kawan dye pon kawan.. sy dh xtawu ape sy nk wat skang.. awk tetap kawan sy..please ye jgn wat sy mcm neyh...
saya tensi0n sangat.. saya tawu ape awk rase,,, tapi sy lagi tersepit nk wat pilihan...

YA ALLAH YA TUHANKU...
permudahkanlah segalanya... saya sedeyh sgt.. saya xnk kehilangan kawan sy..sy xtawu ape pilihan yang patut sy buat..pda masa yg same sy xnk lukakan aty sesapa...


MAAFKAN SAYA !! SAYA SAYANG KOWANG BERDUA !! :((

3 comments:

  1. ape yg dh jdi ieka . . nmpk mcm serious sgt je neyh ?

    sabar keyh . . jgn tension nak dkt final neyh . . release semua dulu oke ! be strong ! :)

    ReplyDelete
  2. ntah la kak...
    mcm seyes jew skang nieh...
    susahkan nk memahami sese0rang yang kita sayang...

    sumpah kak ! iqa lau bab laen xpe...
    tapi lau kawan... hati iqa xkuat laaa...
    tensi0n sangat2 tetiba jadi cam nie plak...
    tuhan ja yang taw saat nie kak !

    ReplyDelete
  3. apa yg dh jadi neyh ika . . ce habaq ! kak plak isao tgk ika cmney .

    ReplyDelete