my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 13 June 2011

mkn time!

assalamualaikum..
wakakaka...semakin gatal - gatal tangan ni nk update blog..hahah....nk cite pasal ape eik..banyak sangat ebnda yang berlaku in my life sejak2 cuti dua bulan neyh...ahaha...dok umah mkn tido...,haruslaaa kan...
semakin hari semakin bosan...'kekasih ati'?? ase hidup cam da kembali singgle lah skang nie...hihih...ade pun cam xde jerk...xpe lah,sebnarnya xkesah pun...ahahah....wat cam mne...dugaan kan...sabar jer lah..org ckp SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN....hahaha..xde mende nk cite juz nk kongsi lah kan...

ari iqa lepakking dengan kzen iqa..hihih...dy jaga kedai at shahab..kedai bapak dy...saja la bila bosan kt umah mcm plan nk buattapi tu lah xsemua plan yang menjadi...ahahha...bak kte orang 'semua benda kita bleyh buat, tapi xsemua bende kita bleyh lakukan' lepak kedai dy...kdg2 bez gak...ahahha...dok lepak2...kebetulan tunang kzen kitaorang pun keje kt ctu gak..so..kitaorg mcm rapat lah jugak...biasalah nk jadik adik beradik kan...dia ajak kami p tgk KL gangste..kebetulan cita tu bawu ja kuaq...hahah..ape agy depa habeh keja koi 5,..pas habeh keja ja..terus p ALOR STAR MALL...kononnya nk tgk KL gangster lah kan..ahahha..ada pkwe pun belum tentu dy nk ajak p tgk bek p tgk ngn depa ni best gak..ahah...

menjadi kesedihan hati...hahah..wayang selling fast lah...then habes utk mlm jugak...waaa..............sedeynya....dh tu kami da xdak idea dh..mati akai..nk shopping?? duit mmg xdak lah...ahahah...mkn seafood!! kzen aku blnja...hahhaha...dekat 'rakok' kedai at kuala kedah...

yang berbaju pink tu,tunang kezen aku...hahaha..comey an..haruslah..org cantik...ahahaha

time da habes melantak~~

yang bertudung itam tu kzen aku...asenya aku dh cite an dlm entry yg lepas2..ahahah....

huhuhuh...da2 iqa da penar da nk taip..ok lah out luh...nk g amek adik lak..rutin harian...wakaka

No comments:

Post a Comment