my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 3 July 2011

ape ade hal..

assalamualaikum...hype korang...sowi taw dh jarang dh nk update blog..makin lame dh makinmlas nk update...haahhha....skang ni aku nk cita sal mmbe aku neyh..dy bdak KL la...aku xleyh nk details la KL dy kt mna...coz aku jga jgk maruah dy..tapi ape dy nk wat at aku aku xkesah oun sbnarnye...biasa lah manusia xpnah lari dari kesilapan kan...tapi aku ase ni bukan salah aku...aku tetap dgn pendirian aku...aku pedulik ape kan...ahhaha
cam nie cite dy...budak kelas aku da wat events taw...nk reunion utk sem5...tapi pnah x doawang pk la pasal duit..transport...izin mak bapak..mmg la duit loan ade...tapi xsemua org guna duit loan tu nk enjoy...dowang yang org lot2 bleyh la guna loan sekadar utk enjoy tapi bagi org yang cm aku mybe harap duit loan utk pengajian kan...hikhik...xde la aku teremo la cara 'budak' tu xkena...dy nk wat events dy mtk pendapat orang tapi dy xnk dengar pendapat org..nk ikut pala dy ja...lau cam hang p ja la sorang wat events tu....tu pun xleyh pk ke..adoii....
lastly..bila wat events dalam fb aku kuarkanlah pendapat aku...tapi aku xdelah ikut aku..aku suh mtk pndapat org lain same,..pun same gak nk menang dy jgak...adoii..smpai begaduh lah dlm fb tu tp aku diam ja..aku ni malas nk kecoh..smpai la bawu tadi aku sedar dy BLOCK fb aku...xpe2 aku xde hal lah..ape kesah lau ko nk block un...suka aty ko la..fb ko an..tapi frenz aku xjejas un la lau kau block aku..setakat kau ramai lagi la yang nk frenz dengan aku..,,BUT pas nieyh lau aku dh x teg0 ko dalam kleas ko harapo ko xpayah tnya la kenape eik...sape carik pasal dulu?? aku er ko...aku xkesah pun...ape ade hal...
tapi aku nk ko tawu 1 jer...ko ingt ar ape yang aku byk tolong ko..dan ape yang buat utk ko...ko jgn nk ego sgt..xpayah la nk bongkak sgt weyh...tapi aku xnk ar ungkit sgt...ape da hal...aku xkesah pun..tapi aku harap ko pk2 kan lah....
k la kowang..lau BUDAK tu baca pun..aku xkesah dh...lantak ko lah...tapi ingt ape2 je events kelas pas nieyh..lau aku xjoin...sory la sis...sorry t0 say ar sis...

No comments:

Post a Comment