my bufday

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, 8 July 2011

awak mafkan saya

assalamualaikum...
ari nie iqa nk pasalbudak kelas...sedeyh sangat kitaowang xtawu plak dy dh tukar poli...dulu time cam ade wat salah ngn dia...
1st regestration utk sem5 PA(penasihat akademik) ktaowang ckp NURUL ASHIKIN a.k.a IKIN dan pindah poli..bapak terkejutnya aku,,xpenah niat dalam ati 1st dftar sem5 org pertama yang aku nk jmoe dy lah,,,nk mtk maaf...mmg la bnde dh lme tapi terase bersalah plak wat dy cam tu....puan cakap dy pindah Poli PD...iqa arp ikin lebih selesa kt cne..
cite dy cam nie haa....tapi iqa nk mintaak maaf la xde niat ape pun cmua nk update blog ja....huhu...IKin ni kapel dengan bf mmbe klas kteowang..selalu balik lelaki tu amek..date pun dengan lelaki tu,,,padahal lelaki tu bf mmbe dy jgk...masa tu mmg ktorang salah an ikin sbb jadik perwampas kan...yelah kalu korang ape korang ase kan...tapi bnde tu dh lame,,,itu hal dy lah kita sbgai kawan xpatut pulau kan dy....dalam kelas kteorg pulaukan dy.,kecian sgt,,,xsangka plak smpai dy pindah poli....ikin ni sbnarnya baik lau org baik dengan dia...dy ni mmg cantik la sbb tu smua lelaki suka an dy...lelaki,mestilah nk yang cantik jer...smpai lah 1 ari kami tau dia rampas bf mmbe kteorg start pada ari tu kiteorg dh xmcm dulu....tapi bende dh 6bulan dh berlalu...xpelah mlas nk cita sgt....tapi iqa sedeyh sgt terkilan xdapat jumpa dy nk mtk maaf....

*ikin,iqa mintak maaf taw lau iqa ade wat salah..

ikin..org mtk maaf taw lau ade salah silap..hopefully kta tetap kawan..benda yang lepas jangan dinggatkan lagi..dan harap ikin berjaya dalam hidup..jaga diri baik2 taw kt sana...dengar puan cakap ikin pindah poli PD eik...xpe lah jnji blajar rajin2 k...
apepun lau iqa ade wat salah iqa mrk maaf k...
take care...

No comments:

Post a Comment